loader image

Necessites un dentista d’urgències en Lleida? El nostre servei està disponible 365 dies

Necessites un dentista d’urgències en Lleida? El nostre servei està disponible 365 dies

Tens una urgència dental i no saps què fer? Busques un bon dentista d’urgències a Lleida? A Pedrol Mairal posem solució al problema abans què s’agreugi. Sabem que els accidents són inevitables i existeixen moltes situacions d’emergència en les que convé comptar amb un dentista d’urgències de confiança que puguis estar sempre disponible.

Troba els millors dentistes d’urgència a Lleida

En cas de patir alguna emergència dental, a més d’actuar amb rapidesa, és molt important mantenir la calma i no perdre els nervis. La rapidesa és clau en aquests casos, però a Pedrol Mairal posem a la teva disposició un telèfon d’emergències disponible els 365 dies de l’any.

El nostre equip d’odontòlegs estarà preparat per donar-te una solució i un tractament ràpid i efectiu. Així que no ho dubtis, la pròxima vegada que necessitis un dentista d’urgències a Lleida, visita’ns a Gran Passeig de Ronda, 133-135, o al Carrer Baró de Maials, 36.

Quan he d’acudir a un dentista d’urgències?

Davant d’un accident o una situació d’emergència moltes vegades dubtem i ens preguntem si realment és necessari acudir al nostre dentista d’urgències. La veritat és que encara que aquestes urgències es deguin a un simple mal de queixals, és important tractar el problema amb rapidesa i de manera adequada per evitar problemes més greus.

A continuació t’expliquem quines són les urgències dentals més freqüents i per les que hauries d’acudir al dentista l’abans possible.

Mal de queixals

El mal de queixals és una de les urgències dentals més comunes, i la veritat és que depenent de la intensitat pot ser bastant molest. Normalment, aquest dolor és provocat per caries o per l’aparició dels queixals del seny. El dentista serà l’encarregat d’examinar la dent i determinar quin serà el millor tractament.

Pèrdua d’una peça dental

Una altra de les situacions més freqüents al dentista d’urgències és la pèrdua de peces dentals. Aquests casos poden ser una mica aparatosos, ja que depenent del cop és possible que la bona sagni bastant, sobretot al principi.

La pèrdua d’una peça dental pot produir-se per diversos motius: un cop o una caiguda accidental, practicant esport, etc…

També és habitual que, després del cop, no es produeixi la caiguda total de la dent, sinó que la peça s’afluixi i es mogui. En cas que sigui necessari, i la dent estigui massa solta, el teu dentista d’urgències valorarà els diferents tractaments possibles segons l’estat de la peça i el temps que ha transcorregut des de l’accident.

En els millors casos, la peça pot mantenir-se i s’uneix a les dents veïnes perquè amb el temps torni a fixar-se a l’os.

En els casos en que no es pugui mantenir la peça danyada, la solució més eficaç per recuperar l’estètica i la funcionalitat de la zona afectada són els implants dentals.

En ambdues situacions, el més convenient és que acudeixis al dentista l’abans possible.

Fractura dental

Igual que en los casos anteriors, les fractures o trencament dentals també poden produir-se amb un cop, una caiguda accidental, fent esport o simplement mastegant algun aliment dur.  En aquests casos el tractament més recomanat és la reconstrucció de la peça.

En cas que siguis esportista, és probable que el teu dentista t’aconselli l’ús de fèrules o protectors bucals. Aquests protectors et permetran gaudir d’un entrenament molt més segur, protegiran la teva dentadura de qualsevol lesió i amortiran els cops durant la pràctica esportiva.

Ferides greus en els teixits tous

Les lesions en els teixits tous de la boca poden arribar a ser molt dolorosos. Aquestes ferides poden produir-se a la gènica, a la llengua o a la galta, i acostumen a produir-se per cops, contusions, etc.

El problema d’aquestes lesions és que si no es tracten adequadament poden derivar en una infecció i convertir-se en un problema major, com els abscessos dentals, pel que convé acudir al teu dentista d’urgències a Lleida l’abans possible.

Recorda que a Pedrol Mairal posem a la teva disposició un servei d’urgències dentals per atendre de forma immediata qualsevol necessitat que pugui sorgir als nostres pacients. Truca’ns al 973 24 99 24 i posarem al teu abast els millors professionals.

Scroll to Top