loader image

Avantatges i inconvenients de l’Invisalign

Avantatges i inconvenients de l’Invisalign

Invisalign ha sigut una gran revolució de l’estètica dental en l’àmbit mundial. És una gran alternativa per a les molèsties que poden provocar els brackets.

 Perque escollir Invisalign

Invisalign té diferents tipus de tractaments que s’ajusten a cada pacient segons el seu problema. És important saber què Invisalign és la marca d’ortodòncia invisible que duu més temps al mercat i que ha invertit més en desenvolupament i investigación de producte, convertint-se en la marca més fiable d’ortodòncia transparent. Hi ha moltes altres marques però cap ofereix les garanties que ofereix Invisalign.


Principals avantatges d’Invisalign

Els pacients que es decideixen per la opció de l’Invisalign ho fan principalment per la seva comoditat en tots els aspectes. Invisalign permet millorar la mala oclusió, l’alineració dental i ajudaràs a tenir una boca més sana i més higiènica.

Els principals motius són, sobretot, la comoditar que proporciona al client ja que estan fabricats a mida amb software 3D, més conegut com ClinCheck i amb aquest software podràs observar la evolució del teu cas a través de la pantalla i també, el resultat final del tractament. També permet treballar millor les posicions dentals ja que s’aniran corregint progressivament, no notes cap molèstia ni produeixen llagues i a més a més, és molt més estètic de cara al públic. El tractament té una durada més curta o igual que els brackets.


Principals inconvenients de l’Invisalign

Són molt pocs els inconvenients si els comparem amb els avantatges que ofereix, només es tracta de tenir disciplina per a poder dur a terme el procés adequadament. S’ha de tenir en compte que, si no duus les fundes correctament, disminueix l’avanç del proccés de correcció.

Ús i cures

És obligatori portar els alineadors d’Invisalign 22 hores al dia, ja que només es recomanda treure’ls durant 2h diàries per als menjars i la higiene bucal diària.

És important recordar retirar Invisalign abans de cada àpat ja que això podria produir un desgast de les fundes, per a tenir un correcte manteniment del tractament d’Invisalign s’ha de tenir en compte fumar, beure begudes amb gas i/o cafeïna ja que si no es vigila, les fundes es poden tenyir. Tingues en compte que els delineadors d’Invisalign només es poden rentar amb aigua i sabó.

Pedrol Mairal, la millor clínica dental de Lleida

Les clíniques Pedrol Mairal estan al teu abast amb tractaments d’ortodòncia invisible, com Invisalign ja que s’adapten a qualsevol necessitat i és un sistema innovador amb un ampli ventall d’avantatges.

Tots els usuaris que han provat el tractament Invisalign ho han recomanat 100% i, a les nostres clíniques t’ajudarem a recuperar un somriure bonic i sa.

Desplaça cap amunt