loader image

Emblanquiment dental a Lleida, tot el que necessites saber

Emblanquiment dental a Lleida, tot el que necessites saber

Si busques un emblanquiment dental a Lleida per poder llur un somriure bonic i saludable a Pedrol Mairal posem a la teva disposició tractaments personalitzats per a cada pacient. La nostra experiència en el sector i els nostres professionals t’ajudaran a aconseguir unes dents blanques millorant així el teu somriure i la teva salut bucodental.

Tipus d’emblanquiments dentals que es poden fer a Lleida

Un emblanquiment dental permet reduir la tonalitat de les dents, oferint-les lluminositat i un color més radiant. Aquests tipus de tractaments, també permeten eliminar les taques produïdes per factors externs com poden ser el cafè, el tabac, entre d’altres.

Aquesta tècnica consisteix a aplicar un gel per blanquejador que permet l’oxigenació de les dents a través del seu esmalt, descomponen la pigmentació en molècules més incolores.

A vans de realitzar un emblanquiment dental, s’ha de realitzar una correcta neteja bucodental per sanejar i eliminar les restes de placa que s’han anat acumulant entre les dents. També és important comprovar que el pacient no te caries amagades que poden ocasionar molèsties amb l’emblanquiment.

Després del emblanquiment dental pot ser que es produeixi una hipersensibilització transitòria, que desapareix al poc temps d’haver finalitzat el tractament (en unes 72 hores aproximadament). Si en alguns casos es troben pacients amb una sensibilitat major, s’aconsella l’ús de gels blanquejadors que tinguin fluor i nitrat potàssic a la seva formulació.

Tipus de tractaments per l’emblanquiment dental que es poden dur a terme:

Emblanquiments Dentals Externs o de Llum LED

Aquest tipus de emblanquiment dental incorporen l’última tecnologia en la qual es pot utilitzar llum freda tipus LED. En aquesta tècnica és col·loca un gel sobre les dents del pacient i amb un llum s’actua sobre aquestes de forma directa.

És un dels tractaments més ràpids que es poden realitzar, una altre avantatges és que es poden obtenir resultats visibles des de la primera sessió. Sempre deu haver-hi la supervisió d’un professional durant tot el procés clínic.

Emblanquiment amb fèrules

L’emblanquiment dental amb fèrules es regeix en diversos passos. Primer, es prenen les mesures de la boca del pacient per confeccionar les fèrules que posteriorment s’utilitzaran en el seu tractament. Estan fetes de materials acrílics, el que permet que donin una gran resistència i durabilitat.

Aquestes fèrules contenen un petit dipòsit on el pacient ha d’aplicar una quantitat de producte blanquejador abans de col·locar-los-hi. Existeixen diferents concentracions de gel, el qual permet que el temps que el pacient les vulgui portar canviï. Es recomana l’ús de les fèrules durant la nit.

Aquest tractament sempre ha d’estar supervisat per un dentista professional.

Emblanquiment dental combinat

Aquest tipus d’emblanquiment combinen l’emblanquiment dental LED amb l’emblanquiment amb fèrules. Aquest mix ofereix uns resultats millorats i una major durabilitat amb el pas del temps.

Precaucions a tenir en compte

Si vols realitzar un emblanquiment dental a Lleida, et recomanem tenir en compte una sèrie de  consells per millorar l’efecte i fer durar més els resultats amb el pas del temps:

  • Raspallar-se les dents després de cada menjar d’una forma curosa.
  • No fer un ús abusiu de dentífrics per emblanquir les dents, ja que la seva composició te un alt poder abrasiu i podria arribar a fer mal a les dents.
  • Reduir el consum de cafè, té i altres aliments que continguin colorants.
  • Evitar el tabac.
  • Realitzar visites freqüents al dentista, com a mínim una cada sis mesos. Sol així es pot controlar el tractament d’una forma rigorosa.

És important que després de sotmetre a un emblanquiment dental, s’ha de seguir una “dieta blanca” durant un període almenys de 10-15 dies, inclús durant el primer mes. Aquesta dieta recomana evitar aliments i begudes que continguin pigmentació o colorants, per exemple: la tomata, la pastanaga, la xocolata, el vi o el cafè. També és aconsellable no fumar durant el transcurs del tractament.

Si encara tens dubtes respecte als tractaments d’emblanquiment dental a Lleida, pots visitar la nostra clínica o ficar-te en contacte amb nosaltres a través de la nostra web. Els nostres professionals t’ajudaran a resoldre totes les preguntes.

Scroll to Top