loader image

En què consisteixen els tractaments d’estètica dental?

En què consisteixen els tractaments d’estètica dental?

Els tractaments d’estètica dental engloben nombroses disciplines que tenen com a finalitat embellir les dents i que el pacient estigui orgullós del seu somriure. Tècnicament comprèn quasi totes les especialitats, destacant les que combaten els problemes de color de les dents, així com la forma del sector anterior de la boca.

Sempre s’ha de fer complint amb el que s’esperava pel client i a la vegada garantint la seva plena seguretat i eficàcia dels tractaments oferts.

Quins problemes es resolen amb els tractaments d’estètica dental?

La especialitat dels tractaments d’estètica dental es troba en constant desenvolupament i avenç i cada vegada existeixen més tractaments per a corregir problemàtiques de la cavitat oral. Alguns dels principals problemes bucals són els següents:

Dents decolorades

Succeeix quan les dents s’enfosqueixen i això pot passar per diversos factors com per exemple la ingesta de determinades begudes com el cafè, vi o te o determinats menjars com fruites i vegetals. També afecta el tabaquisme, mala higiene dental, l’ús de determinats medicaments, etc.

Separació entre dents

La separació entre dents és coneguda amb el terme diastema i aquest pot presentar-se en qualsevol dent de la nostra boca i pot provenir d’un origen hereditari o ser adquirit. En la etapa infantil no suposa cap problema ja que significa que s’està creant l’espai necessari per les dents permanents.

Caries

Les caries dentals consisteixen en petites obertures o orificis a les dents i la seva durada és permanent i pot arribar a ser realment molest. Les caries poden ser produïdes per diversos factors com per exemple l’alta ingesta de begudes ensucrades, mala higiene dental, alt consum refrigeris o a causa dels bacteris de la boca.

Beneficis dels tractaments dentals

Primer de tot, els tractaments d’estètica dental milloren la salut bucal del pacient i segon, i no menys important, produeixen que estèticament la boca del pacient llueixi millor i un millor somriure provocarà que l’autoestima d’aquest s’incrementi i causi una primera impressió encara més bona.

Tractaments estètics dentals

Abans de realitzar qualsevol tractament estètic dental s’ha de realitzar un anàlisi previ per a conèixer com es troba la situació bucal del pacient per a poder apreciar possibles malalties o simplement les seves característiques bucals i així poder oferir un tractament personalitzat que s’adeqüi a les necessitats de cada pacient.

Els principals tractaments a realitzar són els següents:

Gangliectomia

És una tècnica percutània que s’exerceix a través d’agulles, a través de l’ús de fàrmacs o mitjançant calor induït per radiofreqüència s’aconsegueix bloquejar funcionalment el gangli nerviós, ja sigui autònom, perifèric o cranial.

Carillas

Les carillas també conegudes com laminats dentals són pròtesis dentals que serveixen per a protegir les dents mitjançant la coberta parcial i es poden elegir els materials usats, entre ells alguns amb una gran semblança a la dent natural. Abans de la seva col·locació s’ha de realitzar un estudi preliminar per fer la carilla a mida i amb un color similar a la resta de dents per evitar que destaqui molt i es percebi com no natural i s’adheriran a la dent d’una forma en la que no caiguin.

Reconstrucció dental

Una reconstrucció és un tractament estètic dental que consisteix en restaurar una peça dental que ha sigut danyada. Quan un pacient presenta una separació en les seves dents a Pedrol Mairal fem servir resines compostes per corregir el problema, aquestes resines estan compostes per un conjunt de materials sintètics que permeten adherir-se a les dents de cada pacient sense cridar l’atenció.

Contacta amb PedrolMairal

Ara ja tens més informació sobre els tractaments estètics dentals, quins existeixen i quins tipus de problemes solucionen. Si teniu algun dubte sobre algun aspecte o us voleu posar en contacte amb nosaltres podeu dirigir-vos a https://pedrolmairal.com/ i estarem encantats d’atendre totes les vostres consultes.

 

Desplaça cap amunt