loader image

Quina és la millor opció en ortodoncia dental?

Quina és la millor opció en ortodoncia dental?

En un tractament d’ortodòncia, el que més interessa al pacient és la seva efectivitat. Seguida d’altres detalls com la comoditat durant el seu ús o la durada del tractament o fins i tot el grau de dolor que pot causar-li al seu usuari.

De tots els tractaments, quin és millor?

Per a conèixer quin tipus d’ortodòncia és la més efectiva, hauràs de fer-ho a través dels seus avantatges i característiques. A continuació, et facilitem els diferents tractaments que oferim en Pedrol Mairal, amb els seus avantatges perquè tu puguis decidir quina és la que prefereixes.

Avantatges de l’ortodòncia de brackets metàl·lics

L’ortodòncia de Brackets metàl·lics és potser el tractament més conegut i a més, el més demandat quant a ús es coneix. A més, els Brackets metàl·lics poden ser considerats com els més efectius per a un pacient, indiferent d’edat, sexe i més.

Entre els avantatges d’utilitzar Brackets metàl·lics destaquen el benefici de la seva força i el seu fàcil manteniment, a més de ser molt econòmica, comparat amb els seus similars.

També és important destacar el fet que els Brackets metàl·lics tendeixen a ser més ràpids que altres opcions, sent així potser l’opció predeterminada per als qui busquen efectivitat en poc temps.

Avantatges de l’ortodòncia de brackets estètics

Aquest tipus d’ortodòncia és molt similar a l’anterior, amb la diferència que els Brackets no són metàl·lics, sinó que aquests estan composts per altres materials diferents al metall.

Entre ells destaquen els materials com la ceràmica, el zirconi i el safir. A diferència dels Brackets metàl·lics, l’efectivitat d’aquesta mena d’ortodòncia dependrà en gran manera de quin material s’ha triat. De tots els destacats anteriorment, potser el safir és el més recomanable ja que és el que dona millors resultats.

Avantatges de l’ortodòncia invisible

Podria semblar que l’ortodòncia invisible és la menys eficient de totes per la seva tipologia. Aquesta ortodòncia formada per fèrules transparents és sens dubte la més efectiva en el que a estètica es refereix.

A més, seguint les pautes marcades pel dentista en el seu ús i manteniment, els resultats del tractament seran molt similars al d’altres tipus d’ortodòncia.

Com podem triar la millor ortodòncia?

A hores d’ara, ja tindràs una idea de quin és el millor tipus d’ortodòncia per a tu, però la decisió no pots prendre-la únicament sobre la base de les teves preferències. Serà el teu dentista qui, després de comprovar l’estat i característiques de la teva boca, pugui recomanar-te l’opció o opcions més adequades per al teu cas.

Si estàs interessat en qualsevol mena d’ortodòncia, no dubtis a acudir a la nostra clínica dental a Lleida, o visita la nostra pàgina web www.pedrolmairal.com

Desplaça cap amunt