loader image

Quan necessito una revisió dental?

Quan necessito una revisió dental?

La majoria de malalties i problemes dentals no es poden veure a simple vista sinó que ha de ser una dentista especialitzat qui els pugui detectar a temps perquè aquest no vagin a més. La majoria de tractaments dentals quan es realitzen a temps, es a dir que s’han detectat prematurament tenen solucions més senzilles que si el problemes augmenten que poden produir efectes molt pitjors.

Per aquestes raons i moltes més es recomana realitzar revisions periòdiques al dentista, ja que la majoria de persones nomes visita al dentista quan te alguna molèstia o dolor molt fort i el més probable es que s’hagués pogut evitar arribar amb aquesta situació si es detecta una afectació a temps.

Perquè realitzar-me una revisió dental?

Quan realitzem una revisió el nostre dentista realitza un examen on analitza el conjunt dental per veure que tot estigui bé. El dentista examina les dents, genives i tot el conjunt interior de la boca i també la mossegada i les articulacions. Per una revisió més acurada es recomana acudir sempre al mateix dentista ja que aquest tindrà el nostre expedient i podrà veure el nostre historial mèdic per ser més acurat.

La revisió sol ser visual però en cas que el dentista detecti alguna cosa estranya que sol·licitarà realitzar una radiografia per poder veure-ho millor i analitzar si requereix o no tractament o cirurgia.

En cas que no es detecti res simplement es programarà la propera revisió, però en cas que en aquests primers passos es detectés algun problema aleshores es programarà els pròxims passos i accions que s’han de realitzar.

Avantatges de realitzar visites periòdiques al dentista

Evidentment la principal avantatge de duu a terme visites periòdiques al dentista és mantenir una bona salut dental i com hem dit detectar problemes dentals a temps com per exemple:

  • Detectar càries a temps i poder realitzar una cirurgia molt senzilla i ràpida sense haver de tocar el nervi i realitzar una cirurgia més complicada.
  • Es pot detectar si hi ha molta placa bacteriana acumulada i decidir si realitza una neteja dental perquè aquesta no acabi afectant les peces dentals i les genives.
  • Utilitzar bons productes d’higiene dental en el cas que el dentista detecti una mala higiene dental i pot fer recomanacions sobre com millorar la higiene dental.
  • Detectar malalties de les genives a temps, ja que són les més perilloses i les que es recomana més que es detectin a temps, perquè si empitjoren molt pot provocar inclús la pèrdua de les peces dentals.
  • Des de petits es recomana encara més realitzar revisions dentals per poder acostumar i educar des de ben petits als més petits perquè mantinguin una bona higiene dental.

Reserva la teva pròxima revisió dental a Pedrol Mairal

Reserva la teva pròxima revisió dental a Pedrol Mairal i visita el teu dentista de confiança perquè t’ajudarem a mantenir una bona salut bucodental i trobar les millors solucions pels teus problemes dentals. Confia en la nostra experiència i la satisfacció de tots els nostres clients als qui sempre els i realitzem un seguiment per vetllar per la seva higiene dental.

Scroll to Top