loader image

Emblanquiment dental

Emblanquiment dental

Per totes aquelles persones que volen un somriure el més blanc possible, l’emblanquiment dental és el tractament ideal. Abans d’entrar en més detall sobre l’emblanquiment dental cal esmentar que el color de l’esmalt original de cada pacient és diferent i pot influir en el resultat final.

L’emblanquiment dental és un tractament que s’aplica a les dents que han canviat de color aconseguint variar el seu to per deixar-les més blanques i lluminoses recuperant la lluentor natural dental. Aquesta tècnica es basa en un procés químic que busca aclarir el pigment de la superfície de l’esmalt dental.

El consum aliments, com el vi o el cafè, o alguns hàbits com fumar poden fer que l’esmalt dental que recobreix i protegeix les dents s’enfosqueixi o que apareguin taques. És per aquests motius que normalment es realitzar un emblanquiment dental.

Abans de començar qualsevol tractament dental és important visitar un professional que pugui determinar l’estat de les dents, ja que cada persona és diferent i existeixen diversos tipus d’emblanquiment.

A continuació, us detallem els diferents emblanquiments dentals que existeixen:

  • Fotoactivació: es realitza a la consulta amb un gel que s’activa gràcies a llum LED.
  • Des de casa: mitjançant una fèrula de plàstic i gel blanquejador.
  • Mixt: combina les dues tècniques anteriors.
  • Intern: tècnica que s’aplica a aquelles dents que s’han enfosquit a causa de matar el nervi.

 

Pros de l’emblanquiment dental

Tots els tractaments dentals tenen els seus avantatges i inconvenients que s’han de conèixer per prendre les decisions apropiades.

Una dels avantatges més importants d’aquest tractament per als seus usuaris és la millora de la seva imatge personal. Una millora en el somriure acostuma a provocar un augment de la confiança i l’autoestima dels pacients. A més a més, és un dels tractaments que aconsegueixen un rejoveniment dental del rostre.

La sensibilitat dental no és igual per a tots els pacients i per aquest motiu no es pot dir que sigui 100% indolor, en la majoria dels casos si és indolor. És un tractament ràpid de 30 minuts i econòmic.

 

Contres de l’emblanquiment dental

Sempre existeix una part positiva i una altra negativa. Així que ara comentarem els possibles desavantatges de l’emblanquiment dental.

Un dels principals inconvenients que poden tenir els pacients és que acostuma a prolongar-se una setmana la sensibilitat de les dents, però depèn del pacient i no afecta la vida diària. També pot aparèixer sensibilitat en la geniva, però en uns dies es soluciona.

L’emblanquiment dental no dura tota la vida, les dents van canviant de color o generant taques amb el pas del temps i sense uns bons hàbits de neteja dental, el resultat pot durar menys temps.

Si vols millorar l’aspecte visual del teu somriure i aconseguir unes dents blanques pots sol·licitar més informació a la clínica Pedrol Mairal al 973 24 99 24 i demanar cita en qualsevol moment.

Scroll to Top